25 Haziran 2020 Perşembe

Bulut Santral Nedir

En pratik kurulum 
İsterseniz telefon numaranız aynı kalsın. Dakikalar içerisinde tüm altyapı kurulumunuz tamamlanır. Santraliniz ofisinizde yer işgal etmez. Telefonunuz fişe taktığınız anda çalışır. 

Masrafsız ve sürekli bakım 
Bulut santral esnek teknolojisi sayesinde işiniz ve şube ağınızla birlikte büyür. Büyürken size ek kurulum maliyetleri çıkarmaz. Santralinizin tüm bakımlarını VodaSES düzenli olarak yapar. 

Bekleme müziği 
Sanal santral ile sizi arayanlara güzel müzikler dinletebilir, beklerken sıkılmaktan kurtarabilirsiniz. İsterseniz beklerken onlara firmanıza özel reklam anonsları dinletebilirsiniz. 

Yönlendirme 
Sanal santral ile gelen çağrılarınız önce dahilinize sonra cep telefonunuza, daha sonra diğer dahili hatta veya sesli mesaj kutunuza düşebilir. Siz nasıl isterseniz ve nerede olursanız çağrılar size her şekilde ulaşır. 

Görüşme ses kaydı 
Sanal santral ile santralinizdeki tüm ses görüşmelerini kayıt altına alabilir, müşteri şikayeti durumunda analiz etmek üzere anında dinleyebilirsiniz. 

Ofisler arası ücretsiz 
Bulut santral ile merkez ve ofisleriniz arasında tamamen ücretsiz ve süresiz görüşme yapabilir, iletişim giderlerinizi azaltabilirsiniz. Şube ve ofislerinizin telefon hatlarını da sanal santral'e dahil edip tek merkezi bir sistem gibi kullanabilirsiniz. 

Genişlemek kolay 
VodaSES bulut santralde dahili ve dış hat kapasitesinin arttırılması kolay ve maliyetsizdir. Her bir dahili artırımı için ip telefon kullanmak yeterlidir. 

Taşınmak kolay 
Bulut santralinizi internet ağının olduğu her yerde kullanabilirsiniz. Taşınma gibi durumlarda sadece ip telefonlarınızı taşımanız yeterli olmaktadır. 

Aramalarınızda tasarruf 
VodaSES ip santral ile telefon arama maliyetlerinizde yüksek oranlara varan tasarruf elde edebilirsiniz. 

Ekonomik paketler 
VodaSES ip santral paket fiyatları her bütçeye uygun olarak sunulmuştur.